Blogg

5 FANTASTISKE MÅNEDER I REDD BARNA

juli 2, 2017

Tiden går så fort! Nå har jeg allerede jobbet i Redd Barna i fem måneder – og vet dere hva? Jeg ELSKER det! Stillingen min går ut på å jobbe 50% med mediearbeid og 50% med kampanjearbeid – det er rett og slett som om arbeidsoppgavene er skreddersydd for meg.

De siste månedene har jeg vært med på å planlegge og gjennomføre alt fra en 6-timers Facebook Live-markering for Syria, i samarbeid med en rekke andre organisasjoner, til å få viktige saker for barn på i norsk presse. Jeg har fått til mye, jeg har gjort ting jeg overhodet ikke kan og jeg har driti meg ut. Men mest av alt; jeg har lært vanvittig masse.

Det er omtrent et år siden jeg leverte bacheloroppgaven min, men det føles ut som en evighet siden. Jeg savner tiden jeg hadde til å utforske nye ting, skrive innlegg på denne nettsiden og delta i bransjedebatten. Disse tingene var viktige elementer i livet mitt under studietiden, og nå er det litt vanskelig å få det til. Men jeg har ambisjoner om å sakte krype tilbake, og det skal jeg få til!

(Med andre ord: Denne gangen skal det ikke gå et år til neste blogginnlegg kommer).

Du vil kanskje også like