Blogg

En måned overstått i Släger og A på bachelor

juni 30, 2016

Vet dere hva, folkens. Hardt arbeid lønner seg! Det har jeg aldri vært mer sikker på.

For omtrent et halvt år siden begynte jeg å få en formening om hva jeg skulle gjøre med bacheloroppgaven min. Jeg søkte om å få skrive den alene, fremfor i gruppe, og i prosessen som fulgte tok jeg meg vann over hodet gang på gang. Mye gikk skeis underveis, og på et tidspunkt trodde jeg at alt hadde gått til helvete. Men jammen ordnet det seg likevel. Jeg har lært ufattelig mye under arbeidet med oppgaven min, både på godt og vondt, og når jeg nå sitter igjen med A som resultat, kan jeg ikke gjøre annet enn å smile fra øre til øre (selv om jeg vet at det ikke er en kjeft i denne bransjen som bryr seg om karakterer – men indre motivasjon og drive er alfa omega).

Enkelte har bedt om å få lese oppgaven, men jeg har avventet med å dele den i frykt for at det skulle være metodiske feil i analysen. Nå slipper jeg å bekymre meg for det, så her ligger den i sin helhet for de som er interessert.

Tiden går for øvrig vanvittig fort, og jeg har allerede vært rådgiver i Släger i en hel måned nå! Jeg har det veldig fint på jobb, og føler egentlig ikke at jeg kunne hatt en bedre start på arbeidslivet. Hurra for det! Jeg ser frem til spennende utfordringer i månedene og årene som kommer. Kommunikasjon er GØY!

 

 

Du vil kanskje også like