Blogg

Jeg har debutert som podcast-gjest

mai 15, 2016

Dette har vært litt av en uke! Jeg er rett og slett lykkelig over at jeg klarte å komme meg gjennom den.

Midt oppi en 72-timers hjemmeeksamen i omdømmebygging og krisehåndtering, har jeg vært i Bergen for å presentere funnene i bacheloroppgaven min. I forbindelse med dette ble jeg intervjuet av Journalisten. Torsdag hadde jeg en kronikk på i DN, og på fredag (etter en lang natt med siste innspurt av eksamen) tok jeg en prat med MediaPuls. Hvis du vil lytte, så begynner innslaget med meg etter ca 18 minutter og 45 sekunder.

Det er søndag, og jeg har reflektert litt over uken som har gått. Målet med oppgaven min var å kunne bidra med mer håndfast informasjon i debatten om merking av kommersielt innhold. Har jeg gjort det? Ja. Vil funnene ha noen effekt på debatten videre? Sikkert ikke. Var det likevel verdt et semester med styring fra ende til annen? Definitivt! Jeg er veldig fornøyd med å ha fått anledning til å prate ut om funnene mine uten å tabloidisere det herfra til månen, noe som skjer med altfor mange undersøkelser. Det er vanskelig å formidle funn på riktig måte, men den faglige verdigheten min føles altså forstatt intakt, og det er jo ikke dårlig bare det.

Så nå – nå mangler jeg «bare» å skrive oppgaven. Dere får nesten ønske meg lykke til med det, for jeg begynner å få latterlig dårlig tid. Snakkes 26. mai!

 

Du vil kanskje også like